dinsdag 21 september 2010

Rondje Rennen met Running Ronald

Tja..waar zal ik 'ns beginnen?
Bij het begin lijkt me nogal logisch..., maar waar begon het ook alweer....

Een paar maanden voor de Roparun van dit jaar 'kwamen' RunningRonald en ik 'elkaar tegen' op twitter... We delen dezelfde passie (hardlopen) en volgens Ronald zijn we allebei even gek wat natuurlijk 'n band schept. Nu heb ik best 'n beetje zelfkennis en kan dan ook beamen dat ik af en toe 'n beetje maf ben, maar om nu te zeggen dat ik net zo gek ben als hij.......dahkennooooit!!!

Tijdens de Roparun liep ik 'n kerel voorbij die stond te wachten om z'n teammaatje af te lossen; we zeggen elkaar gedag en ik loop op m'n gemakkie door.. En toen viel het kwartje...ja toen pas! Ik dacht: "Hé, die ken ik ergens van...!" In het busje van de MultiVlaaiRunners vroeg ik aan m'n teammaatje John of hij dé Ronald van twitter zou herkennen..
En ja hoor... hij was het!

maandag 6 september 2010

Flunnen...

In de laatste Runners World stond een artikel over flunnen*.
WAH..? Wat is in godsnaam flunnen?
*Flunnen is een samentrekking van flirten en runnen

Erg hilarisch om te zien hoe snel het artikel zijn eigen leven is gaan leiden in 'twitterland'. Twitteren wordt flitteren, camping wordt flamping, duo-loop wordt fluo-loop, blauwtje wordt flauwtje en ga zo maar door....!
Maar of het artikel en bijbehorend onderzoek ook serieus genomen worden? Ik betwijfel het...

Afgelopen vrijdag ben ik zelf maar 'n eigen onderzoekje gestart...
Plaats delict: Karpendonkse Plas te Eindhoven

Mijn voornaamste doel om de loopschoenen aan te trekken is de voorbereiding op de marathon en omdat lopen gewoon leuk is. Kan niet echt zeggen dat ik op pad ga om te flirten....net als die 24% van de lopers uit het onderzoek. Maar omwille van mijn eigen onderzoek zal ik me storten op het flirten of zoals ze het noemen "flunnen"..!
Nog vóór aanvang van m'n trainingsrondje is het flunnen al begonnen. Tenminste...ik neem aan dat het flunnen is: drie mannen komen razendsnel voorbij en wensen me succes.

Ik ga beginnen aan mijn rondjes en loop de mannen achterna. Niet dat ik ze bij kan houden, maar ze gaan nu eenmaal dezelfde kant op als ik.. Oeps! Ze stoppen...hellup! Wat nu?
Wat dacht je van gewoon doorlopen?!